کاربرانی که به تازگی وارد شبکه اجتماعی اینستاگرام (Instagram) شده‌اند، لازم است با بخش تنظیمات (Settings) این برنامه آشنا شوند تا بتوانند راحت تر از آن استفاده  کنند. به همین سبب تصمیم گرفتیم یک راهنمای کامل و جامع از این بخش بنویسیم و امکانات گوناگونی که اینستاگرام در اختیار شما می‌گذارد را به شما معرفی کنید.

نحوه ورود به بخش تنظیمات اینستاگرام

برای وارد شدن به بخش تنظیمات (Settings) اینستاگرام، کافی است از گزینه‌های پایین صفحه، وارد پروفایل شخصی خودتان شوید و سپس آیکن سه نقطه (در گوشی‌های اندرویدی) یا آیکون چرخ دنده (در آیفون و ویندوز) انتخاب کنید.

حالا وارد بخش تنظیمات شدید، در ادامه ما این امکانات را به شما معرفی می‌کنیم و کارکرد هر یک را به شما توضیح خواهیم داد. فقط توجه داشته باشید که صفحه تنظیمات اینستاگرام به قسمت های مختلفی تقسیم شده است و ما هم بر اساس همین قسمت ها پیش می‌رویم.

Invite Friends – دعوت کردن از دوستان

این قسمت به شما کمک می‌کند دوستان خود را به اینستاگرام دعوت کنید و که شامل ۲ گزینه می باشد:

Invite Facebook Friends – دعوت از دوستان در فیسبوک(Facebook)

با انتخاب این گزینه، اینستاگرام از شما می‌خواهد اکانت فیسبوک خود را به حساب اینستاگرام خود متصل کنید تا به این ترتیب، دوستان خود در فیسبوک را دعوت به حضور در اینستاگرام کنید.

Invite Friends – دعوت از دوستان

این گزینه، قابلیت دعوت از دوستان برای ورود به اینستاگرام را با روش‌های مختلف مثل ایمیل یا به اشتراک‌  گذاری برنامه اینستاگرام از طریق دیگر اپلیکیشن‌های پیام رسان در اختیار شما می‌گذارد.

Follow people – دنبال کردن افراد

در این قسمت می‌توانید دوستان و آشنایان خود را پیدا کرده و آنها را در اینستاگرام دنبال کنید.

Facebook Friends – دنبال کردن دوستان فیسبوکی

با انتخاب این گزینه می‌توانید بعد از اتصال اکانت اینستاگرام خود به اکانت فیسبوکتان، دوستان فیسبوکی خود را که در اینستاگرام عضو هستند را پیدا و اگر تمایل داشتید، آنها را فالو کنید.

Contacts – دنبال کردن افراد مخاطبین تلفن گوشی شما

این گزینه شماره تلفن‌های موجود در گوشی شما را اسکن می‌کند و افرادی را که عضو اینستاگرام باشند، به شما نشان می‌دهد. البته به شرط اینکه دوستان شما، شماره تلفن خودشان را در اینستاگرام ثبت کرده باشند. در غیر این صورت حتی اگر عضو اینستاگرام هم باشند، در این بخش دیده نمی‌شوند.

Account – تنظیمات حساب کاربری شما

تنظیمات کلی که به حساب کابری شما ربط داده میشود، در این قسمت نشان داده می‌شوند.

Photos of You – تنظیم تصاویر مرتبط با شما

در این بخش، شما می‌توانید نحوه نمایش تصاویر و پست‌هایی که در آنها تگ یا منشن شده‌اید را مشخص کنید. در حالت پیش فرض، تمام این تصاویر مرتبط به شما، به صورت خودکار به صفحه تان اضافه می‌شوند. اما با تغییر تنظیمات از Automatic به Manual، شما به صورت دستی انتخاب می‌کنید که کدام تصاویر مرتبط در پروفایل شما نمایش داده شوند. در این بخش همچنین گزینه‌ای به نام Hide Photos وجود دارد که به کمک آن می‌توانید هر تصویری که می‌خواهید را از پروفایل خود پاک کنید.

Story Setting – تنظیمات بخش استوری اینستاگرام

بخش استوری، شامل تمام تنظیمات مربوط به داستان های شماست. این بخش شامل تنظیمات مختلفی می‌شود.

Allow Message Replies – اجازه ارسال پاسخ و نظر

در  این بخش، می‌توانید مشخص کنید چه کسانی می‌توانند برای استوری‌هایتان کامنت بگذارند: همه (Everyone)، فقط کسانی که دنبال می‌کنید (People You Follow)، یا هیچ کس (Off)

Allow Sharing – اجازه به اشتراک گذاری

وقتی که این گزینه فعال باشد، دیگران می‌توانند اداستان شما را در یک پیام با دیگران به اشتراک بگذارند.

Saving – ذخیره کردن

زمان استوری‌ها ۲۴ ساعت است و بعد از آن به‌طور خودکار حذف می‌شوند. پس اگر می‌خواهید عکس یا ویدیویی که در استوری قرار می دهید ، در گوشی شما هم ذخیره شود، می‌توانید گزینه (Saved to archive) برای ذخیره شدن استوری در آرشیو اینستاگرام و( Save to gallery / camera roll) برای ذخیره شدن تصاویر و ویدئوهای استوری در گالری را فعال کنید.

Edit Profile – تنظیمات حساب کاربری

با این گزینه که در صفحه اصلی پروفایل شما هم وجود دارد، می‌توانید اطلاعات اکانت خود را تغییر دهید. یعنی تصویر پروفایل (Profile Photo)، نام نمایش داده شده (Name)، نام کاربری (Username)، آدرس وب سایت (Website) و زندگی‌نامه (Bio) خودتان را تعیین کنید یا تغییر دهید. همچنین شما از طریق این بخش می‌توانید اطلاعات شخصی و محرمانه خود شامل ایمیل، شماره تلفن و جنسیت را نیز اضافه کنید.

البته، اگر حساب اینستاگرام شما تجاری باشد، امکانات دیگری از قبیل مشخص کردن پیج فیسبوک، مشخص کردن موضوع کسب و کار شما و همینطور اطلاعات تماس (Contact Options) در اختیارتان خواهد بود. با ورود به بخش اطلاعات تماس، شما می‌توانید ایمیل، شماره تماس و آدرسی که مخاطبان پیج شما می‌بینند را تغییر دهید.

Change Password – تغییر رمز عبور

وقتی روی این گزینه کلیک کنید، صفحه ای برای شما باز می شود که شامل سه کادر متنی است:

رمز عبور فعلی Current Password

رمز عبور جدید New Password

تکرار رمز عبور جدید New Password, Again

بعد از پر کردن کادر های بالا، روی تیک آبی رنگ یا گزینه Save کلیک کنید. حالا رمز عبور شما تغییر کرده است.

Saved Login Info – ذخیره کردن اطلاعات ورود

Posts You’ve liked – پست هایی که شما لایک کرده‌اید

در این بخش تمامی عکس‌ها یا ویدیوهایی در طول استفاده‌ی خود از اینستاگرام لایک کرده‌اید، ذخیره شده اند تا بتوانید در آینده به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

Two-Factor Authentication – ورود دو مرحله‌ای

با این گزینه، می‌توانید ورود دو مرحله‌ای اینستاگرام را فعال کنید. بعد از فعالسازی، همیشه در زمان ورود به اکانت، علاوه بر رمز ورود، یک کد فعال‌سازی هم به شماره موبایل شما پیامک می‌شود، که وارد کردن آن برای ورود لازم است.

Blocked Users

لیست تمام کاربرانی که بنا به هر دلیلی بلاک کرده‌اید در این بخش می بینید، تا در آینده و در صورت نیاز بتوانید آن‌ها را از این وضعیت خارج کنید.

Private Accounts

وقتی بخواهید اکانت خود  را به حالت شخصی در بیاورید، این گزینه را فعال می کنید.

در حالت عادی تمامی پست‌ها و ویدیوهایی که در اینستاگرام آپلود می‌کنید و حتی لیست افرادی که فالو کرده‌اید برای تمام کاربران اینستاگرام، قابل نمایش هستند و همچنین هرشخصی می‌تواند خیلی راحت شما را فالو کند. اما با خصوصی کردن اکانت خود، هر شخص برای آنکه شما را فالو کند نیاز به تأیید شما دارد و تا قبل از آن به هیچ عنوان نمی تواند پست‌های شما را ببیند.

Settings

Linked Accounts

این گزینه برای متصل کردن اکانت فیسبوک، توییتر و.. به اینستاگرام به کار می‌رود.

مزیت انتخاب این گزینه در بازیابی رمز عبور و  همینطور همگام سازی پست‌های فرستاده شده بین اکانت‌ فیسبوک، توییتر و … است.

Language

انتخاب زبان برنامه در این بخش انجام می شود و شما میتوانید در این بخش ، زبان اینستاگرام خود را تغییر دهید .

Push Notification

اگر کسی عکس یا کامنت شما را لایک کند، برای شما کامنت بگذارد، یا شما را فالو کند و‌… اینستاگرام برای شما یک (اعلان) نوتیفیکیشن، می فرستد تا شما را از آن باخبر کند. با وارد شدن در این بخش می‌توانید به‌صورت جداگانه ، روی این موارد کنترل کامل داشته باشید و مواردی که تمایل ندارید نوتیفیکیشن برای شما ارسال شود را خاموش کنید.

برای مثال بسیار مهم است که از کامنت‌ها یا دایرکت‌هایی که برایمان ارسال می‌شود خبر دار شویم، اما ممکن است دانستن اینکه چه کسی ما را فالو یا تصاویرمان را لایک کرده‌ برای ما اهمیتی نداشته باشد و می‌توان آن‌ها را خاموش کرد.

Celluar Data Use

با انتخاب این گزینه می‌توانید، حجم مصرفی اینستاگرام تان را مقدار کمی کاهش دهید.

(Use less data)

توصیه می کنم حد الامکان گزینه Use less data را انتخاب نکنید، زیرا ممکن است زمان بیشتری برای بارگذاری و حتی کیفیت کمتری در عکس‌های لود شده، ببینید.

Comments

اینستاگرام امکان بستن کامل کامنت‌ها را برای پست‌های اینستاگرام برقرارکرده است، و در صورت نیاز کسی نمی تواند برای پست شما کامنت بگذارد.

اگر دوست ندارید که کامنت‌ها را به‌ طور کامل ببندید، می‌توانید از امکان فیلتر کامنت‌ها استفاده کنید.

Manual Filter :

در این بخش می‌توانید کلمات خاصی را مشخص کنید تا اگر کامنتی حاوی آن کلمات بود به‌ طور خودکار سانسور شود و برای شما و کاربران دیگر نمایش داده نشود. برای مثال با فیلتر کردن بعضی از کلمات رکیک، نژادپرستانه، سیاسی و‌… می‌توانید فضای پاک‌تر و آرام‌تری در کامنت‌های خود داشته باشید.

Save Original Photo

Saving Video After posting

با روشن گذاشتن این دو گزینه، اینستاگرام خود را طوری تنظیم کنید که بعد از ارسال عکس یا ویدئو، یک نسخه از آنها هم در گالری گوشی شما ذخیره شود. اگر این دو گزینه خاموش باشند، پست‌هایی که از طریق دوربین داخلی اینستاگرام ثبت می‌کنید (نسخه خام) در گوشی شما، ذخیره نخواهند شد.

Add Account

با انتخاب این گزینه در تنظیمات اینستاگرام، می‌توانید چند حساب کاربری در اینستاگرام بسازید.

کلام آخر

این روزها شبکه‌ اجتماعی اینستاگرام فقط در بین ایرانیان محبوب نیست بلکه محبوبیت جهانی دارد. همچنین، این شبکه‌ی اجتماعی فقط در بین جوانان پرطرفدار نیست، بلکه طبق آمار، ۳۲% از بزرگسالان هم طرفدار پر‌و‌پا قرص این اپلیکیشن هستند. پس باید با نحوه کار و تنظیمات اینستاگرام اشنا شوید تا بتوانید به راحتی از آن استفاده کرده و از آن لذت ببرید.

دسته‌ها: اینستاگرام

0 دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *